2014 YILI VE SONRASI GİRİŞLİ TÜM ÖĞRENCİLERİN TEK DERS SINAVI İÇİN DUYURU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Önlisans-Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 23.maddesi (d) bendi “Tek ders sınavları; diğer derslerden başarılı oldukları halde sadece bir dersten başarısız olmaları nedeniyle mezun olamayan öğrencilere bir yarıyılda sadece bir defa olmak üzere, akademik birimlerin ilgili yönetim kurulu kararı ile dönem sonunda yapılan sınavdır. Bu sınava öğrencilerin girebilmeleri için sınavın yapılacağı dönemde kayıt yenilemeleri ve ilgili dersin ödev, devam gibi gerekliliklerini yerine getirmiş olmaları gerekir. (Değişiklik: Resmi Gazete tarih ve sayısı: 22.10.2017 / 30218)” gereğince 2014 yılı ve sonrası girişli öğrencilerin tek ders sınavlarının 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı için web sayfamızda ilan edilen tarihler arasında, ilgili yönetmeliğin maddesi kapsamında öğrencilerimizin Tek Ders Sınavına başvurmaları önemle rica olunur.