2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Uygulama Dersi ve Yaz Stajı Yapacak Tüm Öğrencilerin Dikkatine

Yüksekokulumuzda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi ve Yaz döneminde ders uygulaması ve Zorunlu Yaz Stajı yapacak olan tüm öğrencilerin İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında "Sağlık Tarama Testleri (AC grafi, Hemogram, Kan Grubu ve HBS Anti HBS Grup Testleri)" yaptırmadan derslerin uygulamasına ve yaz döneminde yapılacak olan Zorunlu Yaz Stajına başlaması mümkün olamayacaktır.

Söz konusu testlerin 22 Şubat 2018 tarihine kadar Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Ofisine teslim edilmesi gerekmektedir.

İlgili yazı ekte sunulmuştur.

STAJ DUYURU.pdf