2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Staj İşlemleri

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak yaz stajı için;

1.Grup: 24 Haziran-05 Ağustos 2019
2.Grup: 08 Temmuz-26 Ağustos 2019
tarihleri arasında iki grup 30 iş günü olarak tespit edilmiştir.

Yaz Stajı yapacak öğrencilerimiz aşağıda verilen formun çıktısını alıp staj yapacakları kuruma (Hastane, Tıp Merkezi, ASHİ vb.) onaylattıktan sonra eklenecek belgeleri hazırlayarak (TC. Kimlik Kartı Fotokopisi, Müstehaklık Belgesi, Staj Ücreti Dilekçesi ve Staj yapacağınız Kurum Talep Etmesi Halinde Staj Sözleşmesi) 10 Mayıs 2019 tarihine kadar Ayşe TETİK’e imza karşılığı teslim edeceklerdir.
NOT: Staj işlemleri ile ilgili Form, Sözleşme vb. belgelerinizi Yüksekokulumuz Staj Komisyonu Başkanı Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Suat ÇAKINA’ya imzalatmanız gerekmektedir.

10 MAYIS 2019 TARİHİNDEN SONRA HİÇBİR MÜRACAAT KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Yaz Staj Formu, Staj Sözleşmesi ve Staj Beyanname Dilekçesi ekte sunulmuştur.

YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Stajı Dosyası ekte sunulmuştur. Staj  dosyası alındıktan sonra yapılması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir.

STAJ DOSYASININ ÇIKTISINI ALDIKTAN SONRA;

1-    Staj dosyalarındaki boşlukları doldurunuz.
2-    Fotoğrafınızı yapıştırınız.
3-    Stajınız bittiği zaman Yüksekokul Müdürlüğüne teslim ediniz.(Elden veya postayla)
4-  Staj dosyalarını 27 Eylül 2019 tarihine kadar teslim etmeniz gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelecek dosyalar değerlendirmeye alınmayacaktır.
5-   Yaz stajı sonunda mezun olabilecek öğrencilerin Staj Dosyalarını 27 Ağustos 2019 tarihine kadar Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.
NOT: Staja başlamadan önce Staj Dosyasının mutlaka hazırlanması gerekmektedir.

YAZ DÖNEMİ STAJINI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YAZ STAJ DOSYALARINI 27 EYLÜL 2019 TARİHİNE KADAR MÜDÜRLÜĞÜMÜZE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. BU TARİHTEN SONRA TESLİM EDİLEN STAJ DOSYALARI KABUL EDİLMEYECEKTİR.

NOT: Ekteki belgeleri indirdikten sonra çıktı alınız. İndirmeden Göster'e tıklayıp çıktı alındığı taktirde dosya formatında kaymalar olabilmektedir.

2018-2019 Staj Dosyası yeni.doc
EK4 STAJ BEYANNAME DİLEKÇESİ.pdf