DİKKAT! Staj Tarihleri Güncellendi - 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

.

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak yaz stajı için;

1.Grup: 1 Temmuz - 17 Ağustos 2020

2.Grup: 4 Ağustos - 14 Eylül 2020

tarihleri arasında iki grup 30 iş günü olarak tespit edilmiştir.

*Bir hafta beş iş günü olarak kabul edilir. Cumartesi, Pazar ve Resmi Tatil günlerinde yapılan çalışmalar staj süresinden sayılmaz.

NOT: Staj işlemleri ile ilgili Form, Sözleşme vb. belgelerinizi Yüksekokulumuz Staj Komisyonu Başkanı Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İbrahim UYSAL’a imzalatmanız gerekmektedir.

30 Nisan 2020 TARİHİNDEN SONRA HİÇBİR MÜRACAAT KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Yaz Staj Formu, Staj Sözleşmesi ve Staj Beyanname Dilekçesi ekte sunulmuştur.

STAJ BASAMAKLARI

1- Staj Yönergesinde tanımı yapılan bir hastane belirleyiniz.

2- Belirlemiş olduğunuz hastanenin eğitim yetkilisi ile temasa geçerek staj imkanları hakkında ön bilgi sahibi olunuz. (Stajyer kabul ediliyor mu? Kontenjan kaç kişi? Hangi tarihler arasında stajer kabul ediliyor? Staj öncesinde yapılması istenen herhangi bir sağlık taraması var mı? vb)*

3- Yönergede belirtilen kriterlere uygun bir hastane belirledikten sonra Yüksekokulumuz web sayfasından staj belgelerinin çıktılarını alarak aşağıdaki basamakları takip ediniz.

Staj belgeleri listesi aşağıdaki gibidir:

-EK1 STAJ YERİ BİLDİRİM FORMU

-EK2 ZORUNLU STAJ FORMU (3 nüsha)

-*EK3 İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ (3 nüsha)

-EK4 STAJ BEYANNAME DİLEKÇESİ (3 nüsha)

-EK5 STAJ ÇALIŞMASI GÜNLÜK DEVAM ÇİZELGESİ (2 nüsha)

-EK6 KURUM/KURULUŞ STAJ DEĞERLENDİRME FORMU (2 nüsha)

-EK7 STAJ KOMİSYONU DEĞERLENDİRME FORMU

-EK8 SHMYO YAZ STAJI DEFTERİ

*Sözleşme istemeyen hastaneler için zorunlu değildir.

1. Staj Yeri Bildirim Formu (Ek1), Zorunlu Staj Formu (Ek2), İşletmelerde Mesleki Eğitim Sözleşmesi (Ek3), Staj Beyanname Dilekçesi (Ek4) çıktılarını alarak gerekli alanları doldurduktan sonra Program Koordinatörü imzalatınız. (Eksik bilgileri olan belgeler danışmanlar tarafından imzalanmayacaktır.)
  2. Program koordinatörü ve staj komisyonu başkanı, belirlemiş olduğunuz işyerinin gereken yeterliliğe sahip olması durumunda başvuruyu onaylayacaktır.
  3. Yüksekokulumuzda onayları tamamlanan formları staj yapacağınız kuruma onaylattıktan sonra, bir nüshasını, Kimlik fotokopisi, Müstehaklık belgesi, Staj Beyanname Dilekçesi ve Staj yapacağınız Kurum talep etmesi halinde Staj Sözleşmesi ile birlikte 30 Nisan 2020 tarihine kadar  Müdürlüğümüz Öğrenci İşleri bürosuna şahsen imza karşılığında teslim ediniz.
  4. Staj yapacağınız kurumun istemiş olduğu sağlık taramalarını staja başlamadan en az bir ay öncesinden yaptırınız.

SHMYO Staj Klavuzu 02.01.2020.docx
Staj Başvuru Formu.pdf