Yaz Öğretimi, Final ve Bütünleme Sınavları

YÖK, 11.05.2020 tarihli ve E.30480 sayılı yazısı ile Covid-19 salgını nedeniyle yüz yüze yapılacak sınavların uzaktan yapılmasına karar vermiş olup, bu çerçevede Üniversitemizin de almış olduğu 3.05.2020 tarihli Senato kararı ile bölümümüzde yer alan programların yüz yüze yapılması planlanan; yaz öğretimi, yaz öğretimi sınavları, tek ders sınavları ve stajlarla ilgili uygulamalar aşağıdaki şekilde olacaktır,

1. Bahar yarıyılında uzaktan eğitim yöntemiyle yapılamayan uygulama, laboratuvar vb. dersler için yapılması planlanan yaz öğretimi, 29 Haziran-19 Temmuz 2020 tarihleri arasında (3 hafta) uzaktan eğitim yöntemiyle yapılacaktır.

2. Yaz öğretimi dersleri için yapılacak olan yarıyıl sonu (final) sınavlarının 20-26 Temmuz 2020 tarihlerinde ve bütünleme sınavlarının ise 27 Temmuz-2 Ağustos 2020 tarihlerinde uzaktan dijital olarak ödev, proje, online sınav vb. şekilde yapılacaktır. Sınav şekli ve tarihi ilgili dersin sorumlu öğretim elemanı tarafından ilan edilecektir.

3. 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı tek ders sınavlarının 6-7 Ağustos 2020 tarihlerinde uzaktan dijital olarak ödev, proje, online sınav vb. şekilde yapılacaktır.