Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

1- Ekte yer alan Zorunlu Staj Formunun 2 nüsha çıktısını alıp, boşlukları doldurduktan sonra formun altında bulunan “Öğrenci” kısmını imzalayınız. “Danışman” kısmını danışmanınıza imzalatınız. “Staj Komisyon Başkanı” kısmını Dr.Öğrt.Üyesi Suat ÇAKINA’ya imzalatınız.

2- Staj yapacağınız kurum talep ettiği takdirde Staj Sözleşmesini 3 nüsha çıkartınız. Boşlukları doldurup fotoğrafınızı yapıştırdıktan sonra Müdür Yardımcısı Dr.Öğrt.Üyesi Suat ÇAKINA’ya imzalatınız.

3- İmzalattığınız formları staj yapacağınız kuruma (Hastane, Tıp Merkezi, ASHİ vb.) onaylatınız.

4- Staj Beyanname dilekçesini 1 Adet çıktısını alıp bilgilerinizi yazdıktan sonra imzalayınız.

5- Staj yapacağınız kuruma (Hastane, Tıp Merkezi, ASHİ vb.) onaylattığınız Zorunlu Yaz Staj Formu ve ekleri (Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ile  Müstehaklık Belgesi), Onaylı Staj Sözleşmesi ile Staj Beyanname Dilekçesini ekleyerek 10 Mayıs 2019 tarihine kadar öğrenci işleri biriminde Ayşe TETİK’e imza karşılığı teslim ediniz.