Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği'nden Yüksekokulumuza Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Çanakkale İl Başkanı Sabri ÖZER ve Eğitim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Songül GÜL Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Ziyarette, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine SEVİNÇ POSTACI, Öğr. Gör. Kemal TEMEL ve Yrd. Doç. Dr. İbrahim UYSAL ile gerçekleştirilen görüşmede Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği'nin tanıtımı, faaliyetler ve elde edilen kazanımlar, genel hatları ile paramedik bölümü, mesleki ve eğitim sorunları, acil sağlık hizmetleri ve Çanakkale özelinde gelecekte yapılması planlanan proje ve etkinliklerden bahsedildi.

Acil Tıp Teknisyenler ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği'ne, Sabri ÖZER ve Songül GÜL'e Yüksekokulumuza gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederiz.