Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuzun 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat UĞUR, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayten DİNÇ ve değerli akademik personelimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ayten DİNÇ yaptığı sunumda Meslek Yüksekokulunun geçmiş yıllardaki gelişimi ve mevcut durumu hakkında bilgiler verdi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT  konuşmasında; Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen başarılı çalışmalardan, proje ve yayın sayılarının yüksek olmasından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Yayın ve proje yapmanın ve Araştırma Üniversitesi olmanın önemine değinen Prof. Dr. Murat, öğretim üyelerinin bu bakımdan her zaman destekleyeceklerini dile getirdi. Aynı zamanda, sosyal sorumluluk projelerinin de önemine değinerek Üniversitemizin bu yönde de örnek teşkil etmesi gerektiğini söyledi. Son olarak, tüm bu süreç içerisinde başarılı olmak için zaman yönetiminin önemin vurgu yaptı.

Toplantı soru ve temenniler ile son buldu.