Çevre Koruma Dersi Kapsamında  Çöp Toplama ve Çevre Gezisi Faaliyeti Düzenlendi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz'da Tıbbi Görüntüleme, İlk ve Acil Yardım ve Tıbbi Laboratuvar programlarında okutulmakta olan Çevre Koruma dersi kapsamında,  çöp toplama ve çevre gezisi faaliyeti düzenlendi. Kepez Akasya Piknik Alanı’ndan başlayarak Sahil Güvenlik Komutanlığı'na kadar olan 3,2 km'lik sahil şeridi boyunca yapılan geziye okulumuz tüm programlarından katılım sağlandı. Kepez Belediyesi'nin destek verdiği geziye İnsani ve Sosyal Yardımlaşma Topluluğu ve Kuş Gözlem Topluluğu da katılım sağladı. Dersin sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Ali BERBER  "Çevre ve Biz" temalı böyle bir etkinliğe katılan başta Dr. Öğr. Üyesi İbrahim UYSAL ve etkinliğe katılım sağlayan değerli öğrencilere teşekkür ettikten sonra Aquapark'ta gerçekleştirilen ikram ile etkinlik son buldu.