Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ayten DİNÇ 6. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları Çalıştayına Katıldı

Yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Ayten DİNÇ,  4-16 Kasım 2019 tarihleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve  Sağlık Hizmetleri Eğitim Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SAHİDAD) işbirliği ile akreditasyona hazırlık süreci kapsamında düzenen “Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarında Eğitim Programlarının Ulusal ve Uluslararası Çerçevede Değerlendirilmesi” temalı çalıştaya katılmıştır. Çalıştay 48 üniversiteden 90 öğretim elemanın katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Çalıştayı takiben 6. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları  Müdürlerler toplantısı yapılmıştır.