2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ-BAHAR YARIYILLARINDA UYGULAMA DERSİ VE YAZ STAJI YAPACAK TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Yüksekokulumuzda  2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz-Bahar Dönemi ve Yaz döneminde ders uygulaması ve Zorunlu Yaz Stajı yapacak olan tüm öğrencilerimizin “Ağır ve Tehlikeli İşyerlerinde Staj Yapabileceklerine İlişkin” Eylül 2019 tarihli yeni “Sağlık Kurulu Raporu” almaları gerekmektedir. Rapor İçeriğinde kan ve radyoloji tetkiklerinin bulunması yeterli olacaktır. Sağlık Kurulu Raporu olmadan derslerin uygulamasına ve yaz döneminde yapılacak olan Zorunlu Yaz Stajına başlamak mümkün olamayacaktır.
Sağlık Kurulu Raporu Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde öğrenci kimliği ile birlikte başvuru yapıldığında ücretsiz olarak yaptırılabilecektir.

Söz konusu testlerin 26 Eylül 2019 tarihine kadar Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Ofisine teslim edilmesi gerekmektedir.

saglik-tarama-testleri-2019-2020-egitim-ogretim yılı.docx