DGS, YGS, Yabancı Uyruklu Öğrenci ve Ek Kontenjadan Gelen Öğrencilerin Dikkatine

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Meslek Yüksekokulumuza YGS,Yabancı Uyruklu Öğrenci ve Ek Kontenjandan kesin kayıt yaptıran öğrencilerimizin Zorunlu Yabancı Dil İngilizce I-II (YÖK) dersinin muafiyet sınavına girmek isteyenlerin Okulumuz Öğrenci İşleri Birimine başvurmaları gerekmektedir.
Ayrıca Zorunlu Yabancı Dil I-II (YÖK) dersi muafiyet sınavı için; Öğrencilerimize 11 Ekim 2019 Cuma günü saat 14.00’da Safiye ELBİ HÜSEYİN Konferans salonunda toplantı yapılacaktır. YGS, Yabancı Uyruklu Öğrenci ve Ek Kontenjandan kesin kayıt yaptıran öğrencilerimize önemle duyurulur.