Dikey Geçiş (DGS)-Ek kontenjan-Yabancı Uyruklu-YGS (Yatay Geçiş) İle Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçin Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Sınavı

2020-2021 Akademik yılında 14 Ekim 2020 tarihinden sonra Fakültemiz/Yüksekokulumuza Dikey Geçiş (DGS)-Ek kontenjan-Yabancı Uyruklu-YGS (Yatay Geçiş) ile kayıt yaptıran öğrenciler için Zorunlu Yabancı Dil İngilizce I-II (YOK) dersi sınavı 02.11.2020 Pazartesi günü Microsoft Teams üzerinden Online olarak merkez ve ilçelerdeki tüm okullarda normal ve ikinci öğretim saat 11:00 da yapılacaktır.

Sınav ekip kodu başvuru yapan öğrencilerimizle 30 Kasım Cuma günü paylaşılacaktır.

Sınava katılmak isteyen öğrencilerin ekteki dilekçe örneğini yadyo.comu.edu.tr mail adresine mail göndermeleri gerekmektedir.

YÖK Ek kontenjan Muafiyet Dilekçe.docx