Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Staj Dönemi

04 Ağustos- 14 Eylül 2020

tarihleri arasında 30 iş günü olarak tespit edilmiştir.

*Bir hafta beş iş günü olarak kabul edilir. Cumartesi, Pazar ve Resmi Tatil günlerinde yapılan çalışmalar staj süresinden sayılmaz.

YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Stajı Dosyası ekte sunulmuştur. Staj  dosyası alındıktan sonra yapılması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir.

STAJ DOSYASININ ÇIKTISINI ALDIKTAN SONRA;

1-    Staj dosyalarındaki boşlukları doldurunuz.

2-    Fotoğrafınızı yapıştırınız.

3-    Stajınız bittiği zaman Yüksekokul Müdürlüğüne teslim ediniz.(Elden veya postayla)

4-    Staj dosyalarını 02 Ekim 2020 tarihine kadar teslim etmeniz gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelecek dosyalar değerlendirmeye alınmayacaktır.

NOT: Staja başlamadan önce Staj Dosyasının mutlaka hazırlanması gerekmektedir.

• YAZ DÖNEMİ STAJINI TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN YAZ STAJ DOSYALARINI 02 EKİM 2020 TARİHİNE KADAR MÜDÜRLÜĞÜMÜZE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. BU TARİHTEN SONRA TESLİM EDİLEN STAJ DOSYALARI KABUL EDİLMEYECEKTİR.
  • STAJ DOSYASININ KARGO İLE GÖNDERİLMESİ HALİNDE ORTAYA ÇIKABİLECEK OLAN GEÇİKMEDEN PROGRAM STAJ KOORDİNATÖRÜ, ÖĞRENCİ İŞLERİ VE EVRAK KAYIT BÜROSU SORUMLU DEĞİLDİR.

Adres: Barbaros Mah. Prof. Dr. Sevim Buluç Cad. No:34 Terzioğlu Yerleşkesi ÇANAKKALE/ MERKEZ

2019-2020 Staj Dosyası-yeni.doc