2022 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

2022 yılı mezunlarımızı heyecan ve coşkuyla gerçekleştirilen Mezuniyet ve Yemin Töreni ile Uğurladık

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Kanten, Prof. Dr. Okhan Akdur, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Nurcan Yılmaz, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Deniz Ünsal, ÇOMÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, ÇOMÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Canan Akman, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Ayten Dinç, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okan Akdur, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Ayten Dinç ve Yüksekokul ikincisi Elektronörofizyoloji Programı mezunu Melike Çolak konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından MYO Birincisi Anestezi Programı mezunu Emine Nur Darı’ya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okan Akdur, MYO İkincisi Elektronörofizyoloji Programı mezunu Melike Çolak’a,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, MYO Üçüncüsü Anestezi Programı mezunu Buse Kocaman’a Sağlık Hizmetleri Başkan yardımcısı Dr. Deniz Ünsal tarafından diploma ve ödülleri verildi.

Mezuniyet töreni sağlık andının okunması ve kep atılmasının ardından sona erdi.