Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet ve Yemin Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yıllı Yemin Töreni 28.06.2024 tarihinde saat 10:00’da Troia Kültür Merkezi Sevim Buluç Oditoryumunda gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Levent DALYANCI, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinden davetli protokol, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Ayten DİNÇ, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Levent DALYANCI, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Ayten DİNÇ ve Yüksekokul birincisi Eczane Hizmetleri Programı mezunu Aynur İNCE konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yemin töreni sağlık andının okunmasının ardından sona erdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni 28 Haziran 2024 Cuma günü saat 20:00’da Çanakkale 18 Mart Stadyumunda başladı. Mezuniyet töreni tüm enstitü, fakülte, yüksekokulu ve meslek yüksekokullarının katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Tören sırasında Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından çekilen tüm fotoğraflar Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mezun İletişim Sistemi üzerinden mezunlarımızla paylaşılacaktır. Tören fotoğraflarına ulaşmak için üniversitemiz mezun iletişim sistemine http://mis.comu.edu.tr/ adresi üzerinden üye olması gerektiği önemle duyurulur.