Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

2023-2024 Güz Yarıyılı Eğitim, Öğretim ve Kalite Güvence Süreçlerine Yönelik İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılına hazırlık, göreve yeni başlayan personellerimizle tanışma ve oryantasyon, ve kalite süreçleri hakkında meslek içi eğitim vermek üzere 20 Eylül 2023 Çarşamba günü saat:14.00'da Meslek Yüksekokulumuz Toplantı Salonunda, iç paydaşlarımız olan akademik ve idari personellerimiz ile toplantı gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ayten DİNÇ başkanlığında düzenlenen toplantıya, akademik ve idari personelimiz katıldı. Göreve yeni başlayan personellerimiz ile tanışma ve oryantasyon yapıldı. Toplantıda eğitim - öğretim ve kalite güvence süreçleriyle ilgili yapılacak çalışmalar planlandı; sorunlar, iyileştirmeye açık yönlerimiz ve öneriler görüşüldü. Kalite Güvence Komisyonunun da dahil olduğu toplantıda, tüm personellerimize kalite güvence çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar görüşülerek, iç paydaşlarımızın kalite süreçlerine katılımı sağlandı.

Ekler

2023 - 20 Eylül - İç Paydaş Toplantısı - Akademik ve İdari Personel - Toplantı Tutanağı Katılım Listesi ve Fotoğraf.docx
Hizmet İçi Eğitim.docx