8 Kasım Dünya Radyoloji Günü Etkinliği

8 Kasım Dünya Radyoloji Günü Tıbbi Görüntüleme Programı'nın düzenlediği etkinliklerle kutlandı.

Etkinlik, Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Ahmet Ali Berber, Öğr. Gör. Temel Ertuğral ile Yüksekokulumuz öğretim üyeleri ve Tıbbi Görüntüleme programı öğrencilerinin katılımıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlik Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencileri Berke Seven ve Oğuzhan Bayrak’ın müzik dinletisi ile devam etti. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Ali Berber’in açılış konuşmalarının ardından Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program Koordinatörü Doç.Dr. Suat Çakına’nın “Türkiye’de Radyoloji Biliminin Kuruluş Tarihi” başlıklı sunumu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Bölümü Başteknisyeni Abdülhadi Seçkin’in “Radyolojideki Yeni Teknolojik Gelişmeler” başlıklı sunumu ile etkinlik sona erdi.