Çanakkale Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 6 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 12:00’da Yüksekokulumuz Konferans Salonunda Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA, MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Engin GÜR, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ayten DİNÇ ve Meslek Yüksekokulumuz akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ayten DİNÇ’in açılış konuşması ve sunumunun ardından, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Sercan KARAV “Üniversitemiz Kalite ve Araştırma Politikası” sunumunu gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU’nun konuşmaları ile toplantı sona erdi.