Doç. Dr. Suat Çakına'nın Danışmanlığını Yaptığı İki TÜBİTAK 2209-A Projesi Destek Almaya Hak Kazandı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında; Elif ÜÇDAĞ'ın yürütücülüğünü yaptığı, Doç. Dr. Suat ÇAKINA'nın danışman, Emine KILIÇASLAN ve Sıla KÖSE'nin proje ortağı olarak görev aldığı "1. ve 2. Sınıf Tıbbi Görüntüleme Programı Öğrencileri Arasındaki Mesleki Kaygı Düzeylerinin Karşılaştırılması" başlıklı proje destek almaya hak kazandı.

Aynı kapsamda desteklenen "Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Öğrencilerinin Bulaşıcı Enfeksiyonlardan Korunma Konusundaki Bilgi Düzeylerinin Sınıf Parametresine Göre Karşılaştırılması" konulu diğer TÜBİTAK 2209-A Projesinin yürütücülüğünü Ali Emir BERBER yaparken, Doç. Dr. Suat ÇAKINA proje danışmanı, Eren AKBIYIK ve Tufan Sercan AKINCI proje ortağı olarak görev aldı.

Öğretim Üyemizin çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.