26.10.2022 tarihinde Elektronörofizyoloji Programı Dış Paydaş ve İç Paydaş Toplantıları gerçekleştirildi

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Elektronörofizyoloji Programı Dış Paydaş Toplantısı 26.10.2022 tarihinde Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Elektronörofizyoloji Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Nuray YILDIRIM, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekim V. Opr. Dr. Murat Uygar YAPUCU, Başhekim Yrd. Uzm. Dr. Yener TUTAŞ, Başhekim Yrd. Uzm. Dr. Selim YAVUZ, Eğitim Kaoordinatörü Erkan KARAOĞLAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumluları Ayşenur ÖZKAN ve Nurşen DİNÇ’in katıldığı toplantıda öğrencilerimizin işyeri uygulama eğitimleri hakkında görüşüldü.

Toplantıda; hastanede uygulama eğitimi alan ve staj yapan öğrencilerimizin uygulara katılımı ve ilgilerinden memnun oldukları belirtildi. Yaz stajı için öğrencilerimizden yoğun talep olduğunu ancak hastane ve öğrenci çalışmasının verimli yürütülebilmesi için belirli sayıda başvuruyu kabul edebildikleri söylendi.

Elektronörofizyoloji Programı İç Paydaş Toplantısı 26.10.2022 tarihinde saat 13.00’te  Yüksekokulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Elektronörofizyoloji Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Nuray YILDIRIM, Doç. Dr. Ahmet Ali BERBER, Doç. Dr. Hayal ÇOBANOĞLU,  Dr. Öğr. Üyesi Nesrin ÇAKICI, Öğr. Gör. Dr. Şamil ÖZTÜRK, Öğr. Gör. Hasan ÇAKICI, Öğr. Gör. Seda BİRER, Öğr. Gör. Pınar Yüksel, 2. Sınıf öğrenci temsilcisi Sevda CİVLEZ, 1. Sınıf öğrenci temsilcisi Selen DEMİR katıldı.