Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Geleceğe Nefes Olmak İçin Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirildi

Çevre Koruma dersi kapsamında Geleceğe Nefes Olmak ve yaşadığımız ekosistemi anlamak amacıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri tarafından Geleceğe Nefes olmak ve yaşadığımız ekosistemin bir parçası olduğumuzu anlamak amacı ile ağaç dikim etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında çevre temizliği ve fidan dikimi yapılarak öğrencilere bilgilendirmeler yapıldı.

Etkinliği organize eden Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Ali BERBER; etkinliğe katılan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayten DİNÇ ve tüm öğretim üyelerine, öğrencilere, ÇOMÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığına, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne ayrıca desteklerinden dolayı İşletme Pazarlama Şube Müdürü Bahri Durmaz'a teşekkür etti. Etkinliğin organizasyonunu gerçekleştiren Dr. Öğr. Üyesi İbrahim UYSAL ve Öğr. Gör. Temel ERTUĞRAL ise Çevre Koruma dersi kapsamında yapılan etkinliğin öğrencilerimizin yaşadığımız çevrenin bir parçası oldukları ve sürdürülebilirlik açısından korumanın ne kadar önemli olduğunu anlamalarına katkı sağladığını belirttiler.