IV. Medi Ralli Yarışması Başarıyla Gerçekleştirildi

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, İlk ve Acil Yardım Programı'nın 31.05.2024 tarihinde düzenlemiş olduğu IV. Medi-Ralli Yarışması başarıyla tamamlandı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Medi Ralli Yarışmasında 2 etapta 6'şar öğrenciden oluşan gruplara vaka senaryoları verildi. Simülasyonlarda uygulanan makyaj-mulaj tekniğinin gerçeğe yakınlığı izleyenlerin ilgisini çekti.

Katılımlarından dolayı sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cüneyt Erenoglu başta olmak üzere, Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Huriye Ünal, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ersin Çoban, Çanakkale 112 Başhekimi Uzm.Dr. Burkay Soylu'ya, yarışmada görev alanlara ve hakemlere teşekkür ederiz.

Medi-Ralli sonucunda;

1. seçilen öğrencilerimiz:

Aziz Kara

Zeynep Altuner

Sefa Eralp

Gül Evin Çiçek.

2. Seçilen öğrencilerimiz:

Azat Özcan

Sıla Külhan

Irmak Civelek

Sejda Özcan

3. Seçilen öğrencilerimiz:

Hilal Yılmazer

Yasemin Atılgan

Sultan Değer

Fatma Gül Çelik

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, meslek hayatlarında başarılar dileriz.