"Kök Hücre Bağışçısı Ol Öne Çık Hayat Kurtar" Konulu Konferans Verildi

Kök Hücre Bağışçısı Kazanım Uzmanı  Marmara Bölge Sorumlusu Ramazan Çiçek ve Kızılay Çanakkale Kan Bağış Uzmanı Çiğdem Onur Taşçı'nın konuşmacı olarak katıldığı "Kan ve Kök Hücre Bağışçısı Ol, Öne Çık, Hayat Kurtar" konulu konferans verildi.

Kök Hücre Bağışçısı Ol Öne Çık Hayat Kurtar

Kök Hücre Bağışçısı Kazanım Uzmanı  Marmara Bölge Sorumlusu Ramazan Çiçek ve Kızılay Çanakkale Kan Bağış Uzmanı Çiğdem Onur Taşcı'nın konuşmacı olarak katıldığı "Kan ve Kök Hücre Bağışçısı Ol, Öne Çık, Hayat Kurtar" konulu konferans 9-10 Kasım 2022 tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonu'nda, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ayten Dinç, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Ali Berber, Müdür yardımcımız Öğr. Gör. Temel Ertuğral, Eletronörofizyoloji Program koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Nuray Yıldırım ve Yüksekokulumuz öğrencilerinin katılımlarıyla konferans salonumuzda gerçekleştirildi. Konferans sonrasında konuşmacılara Teşekkür Belgeleri Yüksekokul Müdürümüz tarafından takdim edildi. Ardından Kan Bağışı ve Kök Hücre Bağışı araçlarının bulunduğu ÖSEM önüne gidilerek bağışta bulunuldu.