Kök Hücre Bağışının Önemi Konulu Seminer Verildi

Düzenlenen seminerde öğrencilerimize kök hücre bağışının öneminden bahsedildi. Yapılan etkinlik sonunda pek çok öğrencinin kök hücre bağışında bulunduğu görüldü.

1-3 Mart 2022 tarihleri arasında okulumuz Müdür Yrd. Temel Ertuğral moderatörlüğünde,   Sağlık Hizmetleri MYO ve Ebelik bölümü  işbirliği ile "Kök hücre bağışının önemi" konulu seminer düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak Türk Kızılayı Güney Marmara Kök Hücre Bağışı Merkezi koordinatörü Ramazan Çiçek katıldı. Seminere daha önce kök hücre bağışında bulunan ve eşleşmesi gerçekleşen bir Hemşirelik bölümü öğrencisi ile kök hücre bağışı bekleyen bir katılımcı da katılarak, süreç konusunda deneyimlerini paylaştılar. Yapılan etkinlik sonunda pek çok öğrencinin kök hücre bağışında bulunduğu görüldü.