Küresel Isınma ve İklim Değişikliği Konferansı Öğrencilerimiz ve Akademik Personelin Katılımıyla Gerçekleştirildi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanlığı’nın düzenlediği ve Üniversitemiz Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç Dr. Sibel Menteşe’nin konuşmacı olduğu “Küresel Isınma ve İklim Değişikliği” isimli konferansa çok sayıda öğrenci ve akademik personel katıldı.
Konferansta;  küresel ısınmanın nedenleri, konu ile ilgili ülkemiz ve dünya ülkelerinin attığı adımlar ve iklim değişikliğinin sebep ve sonuçları üzerinde örneklerle duruldu. Oldukça verimli geçen konferansın sonunda Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı  Doç. Dr. Ahmet Ali Berber, Doç. Dr. Sibel Menteşe’ye katılımı için teşekkür ederken kendisine belge takdimi yaptı.