Kuş Gözlem Topluluğu Tanışma Toplantısı Yapıldı

Topluluk başkanlığını Yüksekokulumuz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Uysal'ın yürüttüğü Kuş Gözlem Topluluğu üyeleriyle tanışma toplantısı düzenledi.

1 Kasım Salı günü saat 14:00’da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu’nda ÇOMÜ Kuş Gözlem Topluluğu tanışma toplantısı yapıldı. Topluluk başkanımız Biyolog İbrahim Uysal açılış konuşması yaptı. Danışman hocamız Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Uysal kuşlar hakkında bilgiler verirken kuş gözlemcisi Cenk Polat ise yaban hayatı ve kuş fotoğrafçılığı hakkında bahsetti. 3 saat süren toplantıda ÇOMÜ Kuş Gözlem Topluluğu’nun kuruluş amacı, geçmiş faaliyetleri ve planlanan etkinliklikleri hakkında bilgiler verildi. Toplantıyı katılımlarından dolayı değerli üyelerimizin yanında Doç. Dr. Ahmet Ali Berber ve Öğretim görevlisi Temel Ertuğral’a ayrıca teşekkür ederiz.