Pheonix Takımı Teknofest 2022'de Finalde Yarışacak

TÜBİTAK TÜBİTAK-2209/A projelerinde akademik danışmanlığını Yüksekokulumuz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Gülçin ÖZCAN ATEŞ’in yaptığı Pheonix Takımı Teknofest 2022'de finalde yarışacak.

TÜBİTAK-2209/A projelerinde akademik danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Gülçin ÖZCAN ATEŞ’in yaptığı Biyomühendislik öğrencileri Gaye Su YİĞİT, Zeynep TURNA ve Buse YEŞİLIRMAK'dan oluşan Phoenix takımı 2021 yılındaki Teknofest yarışmasına katılan aynı ekip, bu yıl da Teknofest 2022’de İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması  Sağlık-İlk Yardım kategorisinde “Bal, Propolis ve Kantaron İçeren Ayva Çekirdeği ile Oluşturulan Biyojelin Cilt Bakım ve Onarımında Kullanımı” isimli çalışmayla finale kalarak 12-14 Ağustosta Rize de yapılacak finalde üniversitemizi temsil etmeye hak kazandı.