Proje Başarısı

Yüksekokulumuz Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Gülçin ÖZCAN ATEŞ’in yürütücüsü olduğu TÜBİTAK-1001 projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.

Yüksekokulumuz öğretim üyelerinden Dr.Öğr. Üyesi Gülçin ÖZCAN ATEŞ’in yürütücü, ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Nükhet Nilüfer ZORBA, Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünden Doç. Dr. Burhan ŞEN, Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümünden Doç. Dr. Halide AYDOĞDU, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Mikrobiyoloji Referans Laboratuvarı ve Biyolojik Ürünler Daire Başkanlığından Dr. Yasemin NUMANOĞLU ÇEVİK ve  İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Ayşe Handan BAYSAL’ın araştırmacı, Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Prof. Dr. Emirhan NEMUTLU’nun danışman olarak yer aldığı ekip tarafından hazırlanan “Spor Oluşturmayan Küflerin Doğru ve Hızlı Tanımlanması İçin MLSA ile Maldi-Tof Ms ve Ft-Ir Veri Tabanlarının Geliştirilmesi ve Metabolit Profillerinin Belirlenmesi” başlıklı TÜBİTAK-1001 projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.