Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet ve Yemin Töreni gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Sağlık Hizmetleri MYO 2022-2023 Akademik Yıllı Mezuniyet Töreni 22.06.2023 tarihinde Troia Kültür Merkezi, Sevim Buluç Oditoryumunda gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Ayten Dinç, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende rektör yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Ayten Dinç ve Yüksekokul birincisi Anestezi programı mezunu Fatma Nur Topaloğlu konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere diploma ve ödülleri verildi. Mezuniyet töreni sağlık andının okunması ve kep atılmasının ardından sona erdi.