Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) devir teslim töreni gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Sağlık Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi  Mustafa Ekici, görevi Prof. Ayten Dinç’den teslim aldı.

Törene; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nun yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı ve Prof Dr. Evren Karayel Gökkaya, Dekan Prof. Dr. Tuğba Tümer, MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Engin Gür, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Tanju Güdük ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri katılım sağladı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, çalışmaları ve emekleri için Prof. Ayten Dinç’e teşekkür ederek, göreve yeni atanan Dr. Öğr. Üyesi  Mustafa Ekici‘ye başarılar diledi.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.