Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı İç Paydaş ve Dış Paydaş Toplantıları gerçekleştirildi.

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı İç Paydaş Toplantısı 03.10.2023 tarihinde ve Dış Paydaş Toplantısı 04.10.2023 tarihinde gerçekleştirildi.

03.10.2023 tarihinde gerçekleştirilen Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı İç Paydaş Toplantısına, Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mehzat Altun, Dr. Öğr. Üyesi Nesrin Çakıcı, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Erol, Dr. Öğr. Üyesi Selcen Çakır, Öğr. Görevlisi Temel Ertugral, Öğrenci temsilcisi Beyda Secem Kurtaran ve Pelin Boga katıldı.

04.10.2023 tarihinde gerçekleştirilen Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Dış Paydaş Toplantısına, Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mehzat Altun, Halk Sağlığı Laboratuvar personelleri Laborant Zuhal Akkoca, Laborant Nesrin Dengiç, Biyokimya Uzmanı Dr. Mehmet Aykuş, Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Uğur Dinç katıldı.

2023 Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Dış Paydaş Toplantısı.docx
2023 Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı İç Paydaş Toplantısı.docx