Yaşlı Bakımı Programı Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi

12.04.2023 Tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi.

12.04.2023 Tarihinde saat 11.00’da Çanakkale Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ayten DİNÇ, Yaşlı Bakımı Programı Öğr. Gör. Sezen UYANIK, Çanakkale Kent Konseyi Genel Kurulu 65 Yaş Üstü Üniversite Çalışma Grubu Temsilcisi Gülseren Eren, Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ülviye ÇALIDAĞ ve Em. Öğr. Üyesi Doç. Dr. Sevnur MANDACI katıldı. Düzenlenecek etkinliklerle ilgili olarak planlama yapıldı.

Dış Paydaş Toplantı Tutanağı 12.04.23.pdf