Yaşlı Bakımı Programı Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi

Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı Dış Paydaş Toplantısı 25.06.2024 tarihinde Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Doç. Dr. Melda AÇMAZ ÖZDEN, Doç. Dr. Ali Tolga ÖZDEN, Öğr. Gör. Dr. Pelin FIRAT ÖRS, Öğr. Gör. Dr. Sevda VURUR, Öğr. Gör. Sezen UYANIK, Uzm. Dr. Salih MAVİLİ, Seyit KAÇAR, Merve ERDİK, Tülay AYGÜN, Işıl ÇALIŞKAN, Gülseren EREN, Sevnur MANDACI’nın katıldığı toplantıda Çanakkale Kent Konseyi Yaşlı Dostu Kent Çanakkale çalışma grubu Çanakkale’yi ileri yaştaki bireyler için daha yaşanır bir kent haline getirmek amacı ile kentin fiziksel anlamda planlanmasında nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

.

2024-06-25 Yaşlı Bakımı Programı Dış Paydaş Toplantısı.docx