Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici'ye Tebrik Ziyaretleri Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine ataması sonrası Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici'ye tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuldu.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. İsmail Satmaz, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Tanju Güdük, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ceyda Yılancı, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kurt ile Öğr. Gör. Dr. Ulaş Yabanova, biraraya gelerek birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici'ye tebriklerini ilettiler ve görevinde başarılar dilediler.

Ayvacık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Burak Balık hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı dileklerini iletti.

Doç. Dr. Engin Gür, Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Özcan, Öğr. Gör. Giray Öğe ve Öğr. Gör, Dr. Ulaş Çınar gerçekleştirdikleri ziyarette Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici'ye tebriklerini ilettiler.

Ezine Gıda İhtisas Organize Snayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü ​Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Necat Taşçı, Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdulkerim Diktaş, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. İsmail Satmaz ve Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Akın Satmaz da gerçekleştirdikleri zitarette, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici'ye hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretlerde yapılabilecek ortak çalışmalar, proje ve işbirlikleri konuşuldu. Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici, yapılan bu ziyaretlerden duyduğı memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.