Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Dr.Öğr. Üyesi Fadime Canbolat’ın Araştırması, International Journal of Food Science and Technology’de Yayınlandı

Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Dr.Öğr. Üyesi Fadime Canbolat’ın Araştırması, International Journal of Food Science and Technology’de Yayınlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eczane Hizmetleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Fadime Canbolat, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. İsmail Acar ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  öğretim görevlisi Ruhiye Nilay Tezel,  International Journal of Food Science andTechnology dergisinde  basılan “Development of chitosannanoparticle loaded with Tricholoma fracticum extract andevaluation of in vitro antioxidant activity” başlıklı çalışmalarında antioksidan aktiviteye sahip yeni bir nanopartikül geliştirdi.