Yüksekokulumuzun TÜBİTAK-2209-A Proje Başarıları

Yüksekokulumuz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hayal Çobanoğlu danışmanlığında 1, Dr. Öğretim Üyesi Gülçin Özcan Ateş danışmanlığında 2 TÜBİTAK-2209-A Projesi desteklenmeye hak kazandı.

Proje Başlığı: “Ameliyathane Çalışanlarında Genetik Hasarın Değerlendirilmesi" Yürütücü; Anestezi
Programı 2. Sınıf öğrencisi Fatma Nur Topaloğlu, Proje Akademik Danışmanı;  Doç. Dr. Hayal
Çobanoğlu.
Proje Başlığı: “Radyoloji Birimlerindeki Cansız Yüzeylerin Bakteriyel Yükünün Belirlenmesi”
Yürütücü: Tıbbi Görüntüleme II. sınıf öğrencisi Elif Nur Kahraman, Akademik Danışmanı; Dr. Öğr.
Üyesi Gülçin Özcan Ateş.
Proje Başlığı: “Radyoloji Birimlerindeki Cansız Yüzeylerin Fungal Yükünün Belirlenmesi” Yürütücü:
Tıbbi Görüntüleme II. sınıf öğrencisi Gülse Ersoy, Akademik Danışmanı; Dr. Öğr. Üyesi Gülçin
Özcan Ateş.