Staj İşlemleri ve Dosyaları

Staj tarihlerini ana sayfamızdaki "Duyurular" bölümünden takip ederek verilen süre içerisinde istenen belgeleri hazırlayıp müracaatınızı yapınız.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Staj Yapacak Öğrencilere yönelik duyurumuz için tıklayınız.

Bir hafta beş iş günü olarak kabul edilir. Cumartesi, Pazar ve Resmi Tatil günlerinde yapılan çalışmalar staj süresinden sayılmaz.

Staj işlemleri ile ilgili Form, Sözleşme vb. belgelerinizi Yüksekokulumuz Staj Komisyonu Başkanı Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özge Nur Türkeri’ne imzalatmanız gerekmektedir.

Staj Formu, Staj Sözleşmesi ve Staj Beyanname Dilekçesi ekte sunulmuştur.

STAJ BASAMAKLARI

1- Staj Yönergesinde tanımı yapılan bir hastane belirleyiniz.

2- Belirlemiş olduğunuz hastanenin eğitim yetkilisi ile temasa geçerek staj imkanları hakkında ön bilgi sahibi olunuz. (Stajyer kabul ediliyor mu? Kontenjan kaç kişi? Hangi tarihler arasında stajer kabul ediliyor? Staj öncesinde yapılması istenen herhangi bir sağlık taraması var mı? vb)*

3- Yönergede belirtilen kriterlere uygun bir hastane belirledikten sonra Yüksekokulumuz web sayfasından staj belgelerinin çıktılarını alarak aşağıdaki basamakları takip ediniz.

Staj belgeleri listesi aşağıdaki gibidir:

-EK1 STAJ YERİ BİLDİRİM FORMU

-EK2 ZORUNLU STAJ FORMU (3 nüsha)

-*EK3 İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ (3 nüsha)

-EK4 STAJ BEYANNAME DİLEKÇESİ (3 nüsha)

-EK5 STAJ ÇALIŞMASI GÜNLÜK DEVAM ÇİZELGESİ (2 nüsha)

-EK6 KURUM/KURULUŞ STAJ DEĞERLENDİRME FORMU (2 nüsha)

-EK7 STAJ KOMİSYONU DEĞERLENDİRME FORMU

-EK8 SHMYO YAZ STAJI DEFTERİ

*Sözleşme istemeyen hastaneler için zorunlu değildir.

1. Staj Yeri Bildirim Formu (Ek1), Zorunlu Staj Formu (Ek2), İşletmelerde Mesleki Eğitim Sözleşmesi (Ek3), Staj Beyanname Dilekçesi (Ek4) çıktılarını alarak gerekli alanları doldurduktan sonra Program Koordinatörüne imzalatınız. (Eksik bilgileri olan belgeler danışmanlar tarafından imzalanmayacaktır.) Diğer ekler (Ek 5, 6, 7, 8) staj başladıktan sonra kullanılacaktır.

2. Program koordinatörü ve staj komisyonu başkanı, belirlemiş olduğunuz işyerinin gereken yeterliliğe sahip olması durumunda başvuruyu onaylayacaktır.

3. Yüksekokulumuzda onayları tamamlanan formları staj yapacağınız kuruma onaylattıktan sonra, bir nüshasını, Kimlik fotokopisi, Müstehaklık belgesi, Staj Beyanname Dilekçesi ve Staj yapacağınız Kurum talep etmesi halinde Staj Sözleşmesi ile birlikte duyuruda belirtilen tarihe kadar Müdürlüğümüz Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen imza karşılığında teslim ediniz.

4. Staj yapacağınız kurumun istemiş olduğu sağlık taramalarını staja başlamadan en az bir ay öncesinden yaptırınız.

Stajını tamamlayan öğrencilerimizin staj dosyalarını duyuruda belirtilen tarihe kadar Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Ana sayfamızdaki staj duyurusunu takip ediniz. Duyuruda belirtilen tarihten sonra teslim edilen staj dosyaları kabul edilmeyecektir.

Ekler

EK1 STAJ YERİ BİLDİRİM FORMU 3 Nüsha.docx
EK2 ZORUNLU STAJ FORMU 3 nüsha.pdf
EK3 İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ 3 Nüsha.pdf