Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda Geleneksel Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi

Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü tarafından 22 Nisan tarihinde organize edilen 3.Geleneksel Kahvaltı Etkinliği’ne Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Engin Gür ve meslek yüksekokulumuz öğretim elemanları katıldı.

Etkinlikte Doç. Dr. Ahmet Ali Berber tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından Sayın Rektörümüz, 2023 yılı akademik başarılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Gülçin Özcan Ateş’e teşekkür belgelerini, 2023 yılında akademik yükseltme alan Doç. Dr. Hayal Çobanoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Özge Nur Türkeri’ye tebrik belgelerini takdim etti.